Jubileumboek Ter Palen

Op de drempel van een nieuwe eeuw...

Tussen  deze eerste foto...

bug1.jpg (35835 bytes)

en de laatste...

bug2.jpg (35907 bytes)

geven nog 148 andere (in A4-formaat!) een eigen kijk op Buggenhout.

 

Jaren die eindigen op twee of zelfs drie nullen hebben altijd wel iets bijzonders gehad. Al de heisa rond het jaar 2000 heeft ook de heemkring geďnspireerd voor een nieuw boek. Als heemkring richten we onze pijlen in de eerste plaats naar het verleden, maar ook het heden verliezen we niet uit het oog. Trouwens, wat vandaag nog heden is, is morgen al het verleden. Een aantal maanden geleden startte een nieuwe eeuw en meteen behoort het jaar 2000 al tot dat verleden.

Hoe zullen de mensen over twintig, vijftig, honderd jaar terugblikken op dat jaar 2000? Wie zal zich dan nog herinneren hoe Buggenhout er uitzag op de drempel van de nieuwe eeuw? Via Ter Palen zult u (of uw kinderen en kleinkinderen) het alvast makkelijker hebben om u een beeld te vormen van Buggenhout anno 2000, dankzij onze nieuwe publicatie


Het nieuwe kijkboek bevat 150 kleurenfoto's - we bestaan immers 25 jaar en dan mag het wel in kleur vonden we - telkens voorzien van een summiere tekst. Het geheel - circa 160 blz. - wordt afgewerkt zoals onze recentste publicaties: papier van prima kwaliteit, genaaid, met harde kaft.

Het boek kost € 35. Wie het boek afhaalt in ons museum of wie in Buggenhout woont, moet geen portkosten bijbetalen. Voor de anderen vragen we € 5 extra voor verzending.


Terug naar ARCHIEF/ Jaarboeken